zaterdag 28 april 2018

Familiepark Harry Malter

Vrijdag was het de grote dag. Velen van ons keken er echt naar uit en sommigen waren een beetje bang omdat ze niet wisten wat hen te wachten stond.

Na de lange busrit mochten we onmiddellijk het treintje op en maakten we een tochtje door het park. Zo wisten we onmiddellijk al waar we alles konden vinden.
We hadden een druk programma, want om 11 uur werden we al verwacht aan de circustent. Dus konden we tussendoor nog even dieren bekijken. Van stokstaartjes tot stekelvarkens, dieren waren er genoeg! De circusshow was zeer leuk. We zagen grappige trucjes van de clown, een handige hoolahoopster, leuke kunstjes met dieren en dan nog een lenige man. Die kon door het midden van een tennisraket kruipen! Wij waren goede assistenten, want soms hadden die acrobaten onze hulp nodig.

We gingen verder op pad tussen de dieren. Sommige magen begonnen dan al te knorren, dus besloten we dat we best zouden eten. Na de middag hadden we nog heel veel tijd om de speeltuin en de attracties te verkennen. Er was een groot aanbod glijbanen, klimparcours, ballenbaden en attracties. Gelukkig was het er niet druk en moesten we niet lang aanschuiven. Daardoor konden sommigen dan ook wel tot meer dan 10 keer op dezelfde attractie zitten tot grote verbazing van de juffen en de meester.
Tussendoor kregen we ook nog een verfrissend waterijsje.
We namen al lachend afscheid van het park in het spiegelhuis. Iedereen vertrok tevreden en voldaan uit het park richting Veurne!

Voor de foto's klik hier.

Ik wens jullie allen een fijn verlengd weekend toe!Geen opmerkingen:

Een reactie posten